Försening

Ikea ringde och meddelade att våra möbler blir försenade. De kommer inte förräns vecka 39. Typiskt.

IKEA

Idag har jag skickat en beställning till IKEA. Vi ska fixa iordning vårt arbets/data rum lite. Det ser urtrist ut och vi har inte gjort något med det sedan vi flyttade in för två år sedan, då en massa överblivna möbler som vi redan hade åkte in där. Men nu ska det bli ordning och reda, förhoppningsvis. Lite nya skrivbord och bokhyllor och bättre förvaring ...kommer bli skitbra! :)
Ett par sängbord och lite annat smått och gott fick också följa med, när vi ändå beställer. 
Nu måst jag ge mig ut på jakt efter lite roliga tyger till gardiner och sånt...

ikea


Det blommar!


Äntligen fick jag lägga in lite bilder. Den verkar lite nyckfull den här  bloggtjänsten. Nåja... här kommer bildbevis på att multifloran blommar för fullt!

MultifloranMultifloran2


Hundskrälle

Idag lyckades hunden både rulla sig i skit och råka i slagsmål på skogspromenaden. Att bada henne är ett helt företag som innebär att både jag, Malin, hunden och hela badrummet blir halvt dränkta. Men nu luktar hon gott igen i alla fall. Fast hon har ett läskigt jack vid ögat som resultat av slagsmålet, stackarn. Men vad offrar man inte för en frollic...

Jag hade tänkt lägga in lite hoyabilder ikväll också, men det gick blogg.se inte med på.  Får väl prova imorgon igen.

Multifloran blommar!

I natt öppnades första knoppen på vår variegerade hoya multiflora!!! Det är första gången den blommar! *lycka*
multifloraknoppar


avokado

Jag vet inte hur många gånger jag petat ner en avokadokärna i jord, med förhoppning att få en fin liten planta, utan att lyckas. Antingen har de ruttnat eller torkat eller så har jag helt enkelt tappat tålamodet. Jag sa åt Malin, lite halvt på skämt, att nu var det hennes tur att försöka. Naturligtvis lyckas hon på första försöket. Så här ser den lilla rackaren ut nu:

avokado


Regn regn regn...

Regnet bara vräker ner utanför fönstret. Man kan höra ett svagt muller någonstans långt borta.... Jag tror jag ska hämta en filt, en bra bok och tända ett ljus och bara mysa!

Digitalkamera

Jag måste verkligen skaffa en ny sådan. Min nuvarande är antik...nåja, från 1900-talet i alla fall. Och man måste hålla knappen nertryckt i 30 sekunder innan den tar bilden. Blir inte så himla bra bilder då.

På tiden

Har just varit iväg och tränat Body Pump för första gången på flera månader. Kommer säkert ha ont överallt imorrn.  Å så varmt och skönt det var ute när vi gick hem från träningen... äntligen har vi också fått lite av den tropiska värme som södra delarna av landet haft hela sommaren.

Nytt liv!

Bättre mat och mer träning står på augustischemat! Nu ska det bli ändring efter den här onyttiga sommaren!

RSS 2.0