Lycka!

Titta vad älsklingsMalin gav mej igår!

pärlor

Blått blått blått

Det är mycket tävlingar nu, på de olika pyssel/pärlforumen. Bland annat Pärlplatsen har en tävling med temat "Fyra nyanser av blått". Så här sitter jag nu och sliter mitt hår och försöker skapa nåt blått. Blå är inte min färg, brukar aldrig använda blått, så det är verkligen jättesvårt. Men samtidigt är det kul med en ny utmaning, man tvingas gå utanför sina vanor och tänka lite nytt. Men ännu har jag inte fått ihop nåt som jag blivit nöjd med...

Länkhalsband

Här kommer en bild på gårdagens pyssel; ett ganska långt länkhalsband i silverplätterad koppartråd och med svarta glaspärlor.

83079-69

Burr!

Det var riktigt kallt ute idag, så det blev bara en kort busstund i snön. Efter en liten stund skakade jag och Lucky i kapp, så vi gav upp och gick in i värmen igen

  83079-67      83079-66  
  


Pärlat lite mer...

Lite mer pärlande har det blivit ikväll. Jag har fått lite dille på mobilsmycken verkar det som...men några örhängen har det blivit också!

83079-61

83079-63


Mobilsmycken

Det har varit ganska dåligt med både pysslande och bloggande här den senaste tiden, men nu blir det ändring på det....hoppas jag :)
De här mobilsmyckena knåpade jag ihop igår kväll medans jag kikade på Supernatural. Det rosa lade Malin beslag på fortare än kvickt.... ;)


83079-60


rosa

RSS 2.0