En trasig kristallkrona..

...hittade jag i soprummet för ett tag sedan. Jag kunde ju inte bara låta den ligga där och gå till spillo, så jag plockade med mej de prismor som fortfarande var hela. Häromdagen använde jag en utav dem till ett hängsmycke, som sitter på en lång kedja.

image111

En skatt på havets botten

Har försökt mig på att lära mig sy peyote. Första försöket gick väl inte så superbra, det ballade ur lite och blev någon sorts freeform-variant! Men kul var det, jag gillar tekniker där man kan improvisera och experimentera. Men det kan ju vara bra att behärska tekniken bätte innan, så jag ska göra nya försök! :)

image110

Pysselhörnan

Äntligen har jag kommit mig för att städa och organisera min pysselhörna, som tidigare såg ut som om det utspelat sig ett krig där. Jag köpte ett förvaringssystem från Claes Ohlsson som jag tyckte passade perfekt för ändamålet. Det fanns i flera olika storlekar. Egentligen skulle jag behöva köpa en till för att få plats med allt som jag vill,  men det får bli en senare fråga.

image109

ombyte förnöjer..

Jag så någonstans någon som hade gjort halsbandshängen med ett litet klolås på, så man alltså kan ha flera hängen på en och samma kedja att variera med. Kanonide, tyckte jag och snodde rakt av! Ett lila och ett turkost blev det till att börja med...

image116   image117

parasitica northabli

Ännu en förstagångsblommare med massor av knoppar på gång!

image115

Hoya polystachya

Oj, va dålig jag varit på att blogga de senaste veckorna. Men det har hänt mycket på hoyafronten, bland annat så blommar polystachyan för fullt! Den har helt plötsligt ett 10-tal blomstänglar på gång, och fler dyker upp hela tiden.

image111

RSS 2.0