Julklapparna

Ja, nu är dom nästan färdiga och fixade allihop! Imorrn kväll kliver jag på tåget ner mot småland. Det ska bli så kul att få träffa familjen! Det var så längesen. Men det känns lite konstigt att inte få fira jul med mina älsklingsflickor..

klappar

Test

Funkar bloggen nu?

Hoyaforumet

har flyttat till ny adress!
http://hoyaforumet.forumportal.se/

pysselberoende

Började på ett armband häromdagen. Ett sånt där bra projekt, men små billiga pärlor, me som tar ganska lång tid. I princip ingen kostnad alltså.. jag borde göra mer sånt! Roligt är det också, jag höll på att aldrig komma isäng i natt. "Bara ett varv till... bara ett varv till.. vara ett varv till....." :)

Äntligen...

.. går det uppdatera bloggen igen. Eller... jag kanske inte ska säga för mycket, men än så länge har jag ju inte blivit utslängd iaf. =)

Lite nya pysselalster:

83079-44


Blåt halsband

Hemligpyssel

Med tanke på antalet blogginlägg de senaste dagarna kan man ju lätt få för sig att det är lungt på pysselfronten. Men så är det inte kan jag avslöja! Här pysslas för fullt! Jag väljer bara att hålla det lite för mig själv, så här i hemligtider! :)

Gratis är gott

Kan ju aldrig låta bli att registrera mej på såna här gratis-sajter, smålänning som jag är.

Halsband

Satt och kikade på gamla avsnitt av Charmed igår, och lekte lite med mina pärlor. Ett litet experiment med nåt trassligt korsliknande hänge blev det. Vet inte om jag blev så nöjd med det.... Lite "mycket" för min smak.

Halsband

Hoyautställning

29:e mars 2007 inbokad i almanackan! Hoyautställning på blomsterlandet i Umeå!! :)))

Julmysigt

Nu börjar det bli riktig julstämning här hemma, har klätt ljuskronan med lingonris, band och pärlor (men det syns nog inte på bilden) och fixat ett litet "adventsris". Helt barrfritt! :) Jag vet att bilderna är usla, lite svårt att fånga mysstämningen med min värdelösa kamera och blixt.

ris

ljuskrona

Suck..

.. upptäckte nyss att pentaphlebiaknopparna torkat in, så inga blommor den här gången. Atttans!

Adventspyssel

Storstädning och storhandling och en massa bakning har vi hunnit med idag. Det har kommit upp stjärnor i fönstret, hyacinter på borden och frysen är full av vörtbröd och lussekatter. Nu är vi redo för en riktigt mysig advent!

RSS 2.0