Hopplöst

Det är ett hopplöst företag att försöka uppdatera den här bloggen på kvällen. Det tar en kvart bara att logga in...

Kommentarer
Postat av: Henrik

Det lät onekligen otroligt segt. Kan knappast uppmuntra till att hålla bloggen uppdaterad. Kanske skulle skaffa en egen hemsida där du kan koda ihop din alldeles egna blogg? Att programmera är kul! Eller det kanske bara är jag som tycker det ;)

2006-06-08 @ 20:02:41
Postat av: Ikah

Jag har faktiskt funderat på det.. Fast jag vet inte vart jag ska lägga upp den..har kikat runt lite men inte bestämt mig för något. Vill ha ett väldigt billigt alternativ helst! Har du något tips?
Förresten Henrik!! Tack för vykortet som kom i brevlådan idag! Inte visste jag att du skulle till Grekland... Så supermysigt ut!

2006-06-08 @ 22:09:16
URL: http://ikah.blogg.se
Postat av: Henrik

Det webbhotell som jag använder (Aleborg - http://www.aleborg.se/) tycker jag är mycket bra. De är kanske inte de billigaste, men i gengäld får man många funktioner för pengarna. Internetworld har annars en bra guide till webbhotell på http://www.internetworld.idg.se/webbhotell/ . Men jag skulle rekommendera att du innan du skaffar ett webbhotell först kodar ihop hemsidan lokalt på din dator, för att se om du kan få ihop det så som du vill ha det och överhuvudtaget är intresserad av att lägga ner den tid och energi som det tar. För det gör det. Men du har ju gjort lite sånt innan så det vet du säkert redan. :) Det var ju förresten du som fick mig att börja våga mig på att göra min första hemsida om jag inte minns fel.

Varsågod! Det var helt underbart i Grekland. Längtar redan tillbaka...

2006-06-11 @ 21:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0