Hoyashopping

Nu har DL-listan 07 kommit. Har inte hunnit gå igenom den ordentligt, men efter bara en snabbtitt är jag redan uppe i över 50 dollar...  Det blir ett svårt jobb att välja och välja bort! Jag vill i alla fall ha en variegerad macrophylla, så mycket vet jag!
Sen får man väl se när vädret blir så milt att man kan göra en beställning..det lär väl dröja :(

blablabla

bla. så mycket orkar jag skriva nu.

Fotomodell

Världens sötaste Puhskalle får agera modell när jag leker med kameran. Hon är inte överförtjust i uppdraget...men får när man ligga i soffan kan man acceptera ganska mycket.

puhsoffa

Förvaring

Mer pyssel! Vi håller ju på att försöka fixa till det i data/pysselrummet. Framförallt ska det bli bättre organiserat och mycket mer plats för förvaring. (Det såg rät gräsligt ut förut också, alla överblivna möbler hamnade här inne, utan någon större tanke) Igår fixade jag några förvaringsboxar genom att klä ett par kartonger med tyg (från Panduro). En ful röd pärm fick också ett nytt utseende. Sakta men säkert går det frammåt.. vi blir väl färdiga med rummet lagom tills det är dags att flytta härifrån :)
boxar

Nya smycken

Resultatet av de senaste dagarnas pärlande:

83079-54

83079-53

83079-52

armband

Bead Buddy

Jag fick en BeadBuddy i födelsedagspresent, och nu har jag invigt det "design board" som följde med! Hemskt praktisk att kunna testa och lägga ut alla pärlor innan man trär upp dem. Love it!

pärlbord

Provar kameran under en vintrig promenad

kvist

Julklappar

Åh, jag måste ju bara visa vilka fina tavlor min kära syster gjort till mej och älsklingen i julklapp!

83079-53

Typiskt

Min nya kamera verkar inte komma nåt bra överrens med min dator. Datorn kommer iofs inte överens med mej heller. Eller någon/något annat. Snart åker du på skroten ditt skrälle!

Ny växtlighet

Så var man hemma igen efter en tvåveckorstur ner till Småland. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att kika in på blomsterlandet och plantagen därnere och jag "råkade" visst släpa hem lite nya växter. Men faktiskt bara en hoya; enligt ettiketen en macgregorii, men tydligen ska det rätta namnet vara incrassata.

Blev också förälskad i en otroligt söt småbladig peperomia, och älsklingen som är hemskt förtjust i variegerade blad, fick en  "hjärtan på tråd" med vita bladkanter.

incrassata

peperomia

83079-48

Ser ni förresten vad fina bilder det blir med min nya kamera som tomten kom med; en sony cyber-shot DSC-W100. Jag älskar den!

RSS 2.0