Mot Småland!!

Nu är biljetterna till Småland beställda. Den 28e ger vi oss av och blir borta i ungefär två veckor. Ska bli riktigt härligt att komma ifrån Umeå ett tag. Jag behöver ett miljöombyte. Jag längtar dock inte efter tågresan. 13 timmar på tåget..med hund.
Undrar hur Malin kommer klara två veckor ifrån hoyorna ;)

Kommentarer
Postat av: Laleh

Ja du, det vet jag inte. Men jag får försöka överleva ;) Eller nått... Du är en Hoya!

2006-06-13 @ 08:39:02
URL: http://malinnorberg.blogg.se
Postat av: Henrik

Kan du inte förklara vad det är som är så speciellt med hoyor?

2006-06-13 @ 20:54:02
Postat av: Ikah

Jodu Henrik.. så här är det.. :) Hoyor är himla bra växter, för att de (flesta) är väldigt lättskötta. Tål torka bra, gör inget om man glömmer att vattna ibland. Sen finns det flera hundra olika sorter..alltså massor att välja bland, varav många väldigt snygga. Många hoyor är klättrande växter, och sådana gillar jag :)Det är kul när de blommar, men när de inte gör det så är dom ändå fina som gröna växter. Du borde skaffa en! Eller fler :) Eller om du har tålanod, så kan du få en stickling av mig :-)

2006-06-13 @ 21:51:24
URL: http://ikah.blogg.se
Postat av: Henrik

Hmm... Tyckte inte att den var särskilt snygg på det där kortet du länkade till i ett annan inlägg i bloggen. Ledsen, men jag tror inte att jag är en hoya-människa. Fast man ska ju aldrig säga aldrig. Om Malin blev hoya-frälst så kanske jag kan bli det också! Det är ju dumt att utesluta något som man aldrig har testat. :)

2006-06-14 @ 18:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0